Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau produse prin intermediul acestui site.

 

Introducere

Site-ul www.veryberry.ro este operat de catre S.C. VERYBERRY INTERNATIONAL S.R.L. cu sediul in Oradea, str. Mestesugarilor, nr.27, jud. Bihor, cod postal 410256, Romania, inregistrata la Registrul Comertului Bihor sub nr. J5/1735/2015, CIF RO 35179643.

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.veryberry.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site, presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea şi despre magazin, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

 

 

Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site-ul www.veryberry.ro sunt proprietatea exclusivă a veryBerry.

Veryberry.ro beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul veryberry.ro se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris veryberry.ro.

Va rugam sa raportati eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresa office@veryberry.ro.

 

 

Politica de pret

Preţurile sunt stabilite, atunci când produsele sunt afişate pe site, sunt exprimate in RON şi includ TVA. Pretul afisat se pot modifica când se aplică politica de discount sau când variaţiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative. Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate, care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

 

Modalitati de plata

Plata se face la livrare prin ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului

Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Politica de livrarea si retur.

 

Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, veryberry.ro iti garanteaza un termen de retur de 15 zile calendaristice de la cumparare.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Retururile se fac doar prin firma de curierat DPD curier rapid.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( 249/2015, art 16(8)) . Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa office@veryberry.ro, in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un DPD curierat rapid: str. Mestesugarilor, nr.27, Oradea, Bihor.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in termen de 24 ore de cand produsul returnat a fosr receptionat la adresa noastra.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client/cumparator).

 

Politica de confidentialitate

Prezenta Politică de Confidenţialitate stabileşte modul în care veryberry.ro foloseşte şi protejează orice informaţie oferită către veryberry.ro ori de câte ori folosiţi website-ul. Veryberry.ro se angajează să se asigure ca intimitatea dumneavoastră este protejată.

Dacă vă cerem să furnizaţi anumite date prin intermediul cărora să vă putem identifica în momentul utilizării website-ului puteţi fi siguri că aceste date vor fi folosite doar în concordanţă cu această declaraţie de confidenţialitate. Veryberry.ro poate schimba această politică de confidenţialitate periodic prin actualizarea acestei pagini. Este recomandat să verificaţi constant această pagină pentru a vă asigura că sunteţi de acord cu schimbările efectuate.

Putem colecta următoarele informaţii:

  • nume prenume
  • informaţii de contact inclusiv adresa de email;
  • informaţii demografice precum: codul poştal, preferinţe şi interese;
  • alte informaţii relevante pentru cercetări de piaţă sau oferte special

Avem nevoie de aceste informaţii pentru a înţelege care sunt nevoile dumneavoastră şi astfel să vă putem livra produse şi servicii mai bune. Printre altele colectăm aceste informaţii pentru:

  • păstrarea unei evidenţe interne;
  • îmbunătăţirea produselor şi serviciilor noastre;
  • putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informaţii pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră;
  • din când în când, s-ar putea să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă contact cu scopul unor studii de piaţă;
  • este posibil să vă contactăm prin email, telefon sau poştă. Este posibil să folosim informaţiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostră

 

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată S.C. VERYBERRY INTERNATIONAL, cu sediuil in Oradea, str. Mestesugarilor, nr.27, jud. Bihor, cod postal 410256, Romania, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele sunt colectate în vederea furnizării produselor indicate pe site-ul www.veryberry.ro, precum şi în scop de marketing.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare operaţiunilor de facturare şi livrare a produselor comandate. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrării bunurilor comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu vor fi comunicate terţilor fără acordul prealabil al dumneavoastră.

Nu vă vom trimite nici un fel de informări, broşuri sau altă formă de publicitate fără acordul dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa office@veryberry.ro.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Reclamatii si notificari

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: office@veryberry.ro. Vă asigurăm că echipa veryberry.ro va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.

 

 

Dispozitii finale

Un potential conflict intre veryberry.ro si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.