Termeni și condiții

Utilizarea produselor și serviciilor oferite de https://veryberry.ro/ se aplică fiecărui utilizator în parte și presupun acceptarea în totalitate a acestora și acordul dumneavoastră vizavi de termenii și condițiile de mai jos.

Accesul și utilizarea site-ului https://veryberry.ro/ sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

INFORMAȚII DESPRE SITE

Site-ul https://veryberry.ro/ este proprietatea BIOIDAEUS S.R.L., identificată prin J2/672/2016 și CUI: RO36074530, cu sediul în Arad, Jud. Arad, Str. Calea Timișorii Nr. 212, denumită pe parcursul acestor Termeni și Condiții.

Coordonate de contact:

telefon: 0771 621 929

email: contact@veryberry.ro  

website: https://veryberry.ro/ 

https://veryberry.ro/ este un site dedicat publicului larg.

1. TERMENI GENERALI

https://veryberry.ro/ include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame și constituie “conținutul” site-ului menționat, care este proprietatea companiei BIOIDAEUS S.R.L .

BIOIDAEUS S.R.L își rezervă dreptul, unilateral, de a schimba, corectă, modifică, adaugă și/sau retrage prezentii termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intră în vigoare din momentul publicării lor pe https://veryberry.ro/ .

Totodată, BIOIDAEUS S.R.L. poate limita accesul la site sau la anumite facilități din site, poate aduce limitări anumitor IP-uri, fără notificări și fără vreo răspundere.

2. UTILIZAREA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Informațiile prezente pe https://veryberry.ro/  sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

Puteți copia și tipări conținutul site-ului https://veryberry.ro/  pentru folosință dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul https://veryberry.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului https://veryberry.ro/ presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

Nu sunt permise:

– modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vânzarea, distribuția de materiale realizate prin reproducerea, afișarea sau modificarea conținutului https://veryberry.ro/  fără obținerea acordului prealabil al BIOIDAEUS S.R.L 

– îndepărtarea însemnului care marchează dreptul de autor al https://veryberry.ro/ asupra conținutului acestuia

– reproducerea conținutului https://veryberry.ro/ și trimiterea acestuia către alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informației.

Preluarea, prelucrarea, reproducerea și folosirea informațiilor obținute prin intermediul https://veryberry.ro/, în scopuri comerciale. Este interzisă orice utilizare a conținutului https://veryberry.ro/ în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@veryberry.ro  .

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul în vederea efectuarii unei comenzi îi este permis oricărui Utilizator / Cumpărător. Pentru motive justificate, VeryBerry își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului / Cumpărătorului in vederea efectuării unei comenzi și / sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului / Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel VeryBerry. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul / Cumpărătorul se poate adresa reprezentantului VeryBerry, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor restrictive.

Comunicarea cu VeryBerry se poate realiza prin interacțiunea directă la numărul de telefon afișat sau prin adresa de e-mail menționată în secțiunea Contact a Site-ului. VeryBerry are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

VeryBerry poate publica pe Site informații despre produse și / sau promoții într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) și includ T.V.A.

În cazul plăților online, VeryBerry nu este / nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de RON – lei. Responsabilitatea pentru aceste posibile costuri suplimentare o poartă exclusiv cumpărătorul.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea VeryBerry, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

După 14 (paisprezece) zile de la achiziționarea unui produs, cumpărătorului i se poate solicita prin intermediul unui email înscrierea unui Review legat de achiziția sa. Solicitarea va fi transmisă către adresa de email înscrisă de cumpărător la efectuarea comenzii. În acest fel, cumpărătorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori / Clienți / Cumpărători de pe Site și se implică activ în dezvoltarea de noi servicii și într-o mai bună detaliere a caracteristicilor produselor noastre.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi etc.). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 de zile de la data primirii denunțării semnată în original împreună cu produsele refuzate la adresa România,Jud. Arad, Arad, Str. Calea Timișorii Nr. 212 sau la o altă adresă comunicată în prealabil de către VeryBerry.

ALTE CONDIȚII – GARANȚII

Acești Termeni & Condiții nu trebuie să afecteze orice altă relație contractuală cu VeryBerry, sau orice altă politică VeryBerry.

Conform prevederilor Legii 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, produsele alimentare nu beneficiază de garanție. În schimb, acestea trebuie să fie în momentul vânzării  în termenul de valabilitate recomandat de către producător. La recepționarea mărfii, clientul este încurajat să se asigure că produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor sale și corespund cu comanda plasată pe Site. De asemenea, clientul trebuie să se asigure și că produsele sunt în termen de valabilitate – să verifice acest lucru pe eticheta produsului.

În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, fiecare Client poate solicita, în cazul lipsei conformității, înlocuirea Produsului, fără plată, cu excepția situației în care măsura este imposibilă sau disproporționată. Înlocuirea Produsului este posibilă în limita stocului disponibil. În cazul în care Clientul a returnat un Produs deoarece acesta prezenta defecte de fabricație, iar Vânzătorul nu dispune de un produs înlocuitor corespunzător, acesta va returna Clientului contravaloarea Produsului respectiv.

Clientul poate returna sau poate cere înlocuirea Produselor comandate, în termen de 48 de ore, în următoarele situații:

1. Ambalajul prezinta deteriorări severe – borcane / sticle sparte în timpul transportului; acest caz se va proba cu poze edificatoare ale Produsului, în momentul deschiderii coletului. Aceste produse nu se pretează pentru returnare, ele vor fi înlocuite sau li se va achita contravaloarea de către VeryBerry, după analiza detaliată a cauzelor ce au dus la aceste rezultate.

2. Produsele au fost livrate / facturate greșit.

3. Produsele prezintă defecte de producție – mucegai sau alte obiecte străine vizibile în interiorul borcanului / sticlei; în această categorie intră și borcanele / sticlele care au capacele nesigilate corespunzător la momentul livrării – sunt umflate sau scurse.

4. Produsele nu respecta conținutul menționat în momentul Comenzii.

VeryBerry poate să refuze Produsele returnate de către Clienții săi, dacă returul se încadrează într-unul din cazurile prevăzute în continuare, fără ca acesta din urmă să poată pretinde daune – interese sau despăgubiri:

În cazul înlocuirii Produsului achiziționat cu un alt Produs sau de un tip diferit.

În cazul în care se constată o fraudă din partea Clientului în vederea obținerii de foloase din partea VeryBerry.

În cazul în care Produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat (se aplica Produselor facturate / livrate greșit).

În cazul în care aducerea la conformitate sau înlocuirea Produselor neconforme nu este posibilă, rambursarea contravalorii Produselor respective se va face în termen de cel mult 48 de ore de la returnarea produsului neconform către VeryBerry.

3. DREPTURI DE AUTOR
Conținutul https://veryberry.ro/ este proprietatea BIOIDAEUS S.R.L. și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe aparțînând https://veryberry.ro/ , fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept, se pedepsește conform legilor în vigoare.
Conținutul https://veryberry.ro/ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților BIOIDAEUS S.R.L 
4. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, BIOIDAEUS S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori. De asemenea, va aducem la cunoștință faptul că utilizatorul poate manifesta oricând dreptul de opoziție, caz în care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea https://veryberry.ro/ și la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.
Scopurile în care VeryBerry poate utiliza aceste informații și persoanele cărora le pot fi oferite sunt asociate comercializării serviciilor și produselor VeryBerry, cum ar fi:
– evidență calității de „membru” a utilizatorilor https://veryberry.ro/, procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor https://veryberry.ro/ 
– oferirea de alte produse și/sau servicii către dumneavoastră;
– soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către utilizatori;
– realizarea de studii de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor https://veryberry.ro/ 
– contactarea utilizatorilor (mesaje text, telefon) în legătură cu alte oferte de produse și servicii aparținând  BIOIDAEUS S.R.L. au în legătură cu produse și servicii ale unor terțe părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru utilizatori (în afară de cazul în care ați făcut o cerere scrisă de a nu fi contactat în acest sens)
– înregistrarea informațiilor dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe pe care le aveți în legătură cu programele de recompensare a clienților sau alte programe similare.
Drepturile utilizatorilor:
a. să solicite încetarea prelucrării datelor sale personale;
b. să solicite încetarea expedierii de mesaje promoționale.
Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, dată și trimite, prin e-mail sau în scris, către VeryBerry.
Orice încercare de a modifică conținutul https://veryberry.ro/  sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează această, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va conduce la cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.
https://veryberry.ro/  nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terțe persoane sau către site-uri partenere, este furnizată doar că ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.
5. LIMITAREA RĂSPUNDERII
BIOIDAEUS S.R.L nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor https://veryberry.ro/ ;
– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor https://veryberry.ro/ ;
– orice alte probleme legate de serviciile oferite de https://veryberry.ro/ .
https://veryberry.ro/  este oferit în această formă fără alte garanții. BIOIDAEUS S.R.L. nu este și nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale https://veryberry.ro/  sau ale conținutului acestuia.
6. DREPT APLICABIL
Termenii și Condițiile prezente, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestora sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba folosită pentru Termeni și Condiții este limba română. În caz de litigiu numai instanțele românești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții.
Utilizatorul site-ului https://veryberry.ro/  confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea https://veryberry.ro/  de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

7. SCHIMBĂRI ALE SITE-ULUI

 https://veryberry.ro/ își rezervă dreptul de a suspendă, modifică, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, https://veryberry.ro/ își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.
Anumite părți ale conținutului publicat pe https://veryberry.ro/  pot să fie furnizate de terțe persoane cu care https://veryberry.ro/  are relații contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului https://veryberry.ro/  pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane.
https://veryberry.ro/  nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, https://veryberry.ro/  nu este responsabil de conținutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.
8. MODIFICAREA PREZENȚEI SECȚIUNI DE TERMENI ȘI CONDIȚII
https://veryberry.ro/ își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și dată adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci când acești termeni se vor modifică, https://veryberry.ro/  va va putea notifica prin intermediul e-mailului și prin publicarea în prima pagină a site-ului, a unui link care face trimitere la nouă formă a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagină a site-ului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Sidebar
Folosim Tehnologii de tip Cookie conform Politicii de cookies in scopul imbunatatirii performantelor website-ului, advertising si pentru analiza si personalizarea navigarii pe website. Prin apasarea butonului de accept sunteti de acord cu instalarea tuturor acestor cookies.
Start typing to see posts you are looking for.